میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی بهعنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده میشود.
*توجه داشته باشید که مصرف عناب برای بیماران دیابتی به دلیل تداخل با داروها عوارض جانبی دارد.
در صورت تمایل برای دریافت پاسخ بهتر این فیلد را پر کنید.
با این حال، به خاطر داشته باشید که میوههای خشک کالری بیشتری نسبت به میوههای تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آنها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.
عناب برای مقابله با حساسیتهای فصلی و خارش و کهیر و نیز برای جوان ماندن پوست مفید است.
همچنین عناب، عملکرد برخی داروها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که داروهای ضدتشنج به حساب میآیند را تشدید میکند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.
بنابراین یکی دیگر از فواید عناب خشک برای زنان ادرارآوری عناب و کمک به بهبود عفونت خفیف اندام تناسلی است.
بخشی از بررسیها نشان دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکالهای آزاد شوند. سلولهای آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.
به دلیل وجود فیبر در عناب، بهترین مورد برای یبوست است و به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای سیستم گوارشی بدن خیلی استفاده میشود.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای خواص عناب خشک برای زنان رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
برای افزایش و بهبود عملکرد مغز روشهایی وجود دارد که در مقاله تقویت حافظه به شرح آن میپردازیم.
میوه عناب حاوی فیبر است که به تنظیم هضم کمک می کند. این ماده مغذی حرکات روده صاف و منظم را تضمین می کند. این میوه همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است.
این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک میکنند.
این ماده مغذی کمک میکند دفع راحت و بیشتری داشته باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریعتر و احتمال یبوست کم میشود.